• USA
  • USD

   OM OSS

   TICKETS är en ambitiös startup som lyckades att självständigt växa från ett lokalt initiativ i ett företag som säljer flygbiljetter i 43 länder utan att tredje part investeringar, att hålla ägandet av 100% av vår egen företagens rättigheter. Våra viktigaste tillgångar är nyttiga och praktiska online-billiga flygbiljetter köpa tjänster ligger på TICKETS lokala domäner som är högst relevanta och intuitiv för resenärer över hela världen, inklusive Nord -, Central-och Sydamerika, Asien, Europa, Afrika och Mellanöstern, liksom länderna i Östeuropa och oss.

   TICKETS är en jämförelsesajt för flygbiljetter. Vi jämför tusentals erbjuder söka för de tre större bokningssystemen Amadeus, Galileo, Sabre, liksom världsberömda och lokala avdelningar och byråer som säljer billiga flygningar, som ofta ger en möjlighet att köpa billigare biljetter än på världens resurser. Vi kontrollerar alla tillgängliga flygbolag och biljettservice.

   Du behöver inte kolla priser när du söker efter de billigaste biljetterna på Webben, och flytta från en sida till en annan - vi gör det själva i ett fullt automatiskt läge så effektiv som möjligt, och identifierar de bästa flygen och väljer det lägsta priserna. När du färdas, kommer du att ta itu med flygbolaget, snarare än en bokningswebbplats, så det spelar ingen roll vilken online-tjänsten där den billigaste biljetten köptes.

    

   “cheap-flights” - ett bra sätt att avgöra och välja ankomst-och avrese datum,
   samt flyg-och biljettförsäljare, med billigaste priser

    

   Vår unika "billiga-flyg" - sidor på huvudsidan för varje webbplats som har skapats för de mest populära rutter i varje land, som tillåter resenärer att se alla nuvarande flygningar och för de kommande två månaderna. All information visas i ett praktiskt bord, och den billigaste flyg är på toppen av listan. Resenärer kan enkelt se alla befintliga flyg för varje månad.

   Nästan hälften av världens befolkning använder redan TICKETS tjänster i många regioner i världen.

   TICKETS company

   TICKETS: Täckningskarta, 2018

   TICKETS MAP

   På TICKETS, strävar vi efter att skapa ett globalt nätverk av lokala webbplatser för den globala rese-och besöksnäringen som är värd dmer än 7 biljoner dollar. Vårt kortsiktiga mål är förvärvet av en ökning i lokala online-tjänster av TICKETS och vår långsiktiga målsättning är att maximera värdet på bolaget och att utfärda sina egna företagens rättigheter.

   Om du har några frågor eller behöver mer information, vänligen kontakta oss via e-post på team@ttm.org eller via våra sociala medier-konton:

    

   "Travel as much as you can, as Far as you can, as Long as you can. 
   Life's not meant to be Lived in one place ..."